Glasrastelen

Extern

Onze glasrastelen zijn ideaal voor het vervoeren van plaatwerk, glas of ramen. De glasrastelen zijn vervaardigd uit geanodiseerd aluminium in combinatie met RVS, wat zorgt voor duurzaamheid. Bovendien zijn de glasrastelen getest volgens verschillende Europese EN normen.

De bevestiging aan de wagen kan op verschillende manieren: hetzij door de zijkant, hetzij zonder boren, waardoor het glasrasteel gemakkelijk en snel kan gemonteerd en gedemonteerd worden. Deze constructie wordt voor elke type voertuig standaard gemaakt, maar heel vaak komt er maatwerk bij kijken volgens specifieke noden van de klant. Standaard worden 2 klemstokken voorzien om de lading op zijn plaats te houden.


Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een ingewerkte ladder, extra horizontale of verticale steunen, … kunnen op uw vraag toegevoegd worden.

Intern

Voor glasvervoer binnenin de bestelwagen kan een constructie op maat van het voertuig gemaakt worden. Ten opzichte van een extern glasrasteel, heeft een intern glasrasteel het extra voordeel dat het diefstal van uw kostbare lading helpt voorkomen en uw materiaal tegen weersomstandigheden beschermt.

Zelfs een uitschuifbare variant behoort tot de mogelijkheden.
Daarmee wordt laden en lossen helemaal een fluitje van een cent.