Verlichting

Verlichting/Bewegingsmelder

Er wordt extra laadruimteverlichting geleverd door ledstrips of gerichte spots op de werkplek eventueel voorzien van bewegingsmelder. Ook zijn er schijnwerpers voor buiten de auto leverbaar die vast of gemonteerd worden of mobiel zijn met magneetvoet. Er wordt altijd gebruik gemaakt van ledtechnologie.

Signaalverlichting

Hierbij gaat het om R65 goedgekeurde verlichting gemonteerd frontaal, achterop en/of op het dak. Voor alle voertuigen geldt dat de verlichting aan de R65 certificering moet voldoen. Hierbij horen de flitspatronen, lichtintensiteit, kleur, de uitstralingshoek en juist montage van .de producten.

Flitslamp

Een flitslamp met leds werkzaam van -30 tot +65 graden celcius. Beschikt over 11 verschillende flitspatronen waarvan 3 R65 goedgekeurd. Afhankelijk van het patroon wordt gemiddeld 21 watt gebruikt.

Flitsbalk

Een led lichtbalk in degelijke behuizing waardoor wasstraat bestendig. Speciale lenzen zorgen voor een optimaal lichtopbrengst naar voren en achteren. Eenvoudige bediening en dim-nachtfunctie. Leverbaar met vaste montage maar ook met magneetvoet (250 km/u) met daarbij 3 meter snoer en een sigarettenplug met patroonkeuzeschakelaar. Keuze uit heldere of gekleurde lenskap.